Párkapcsolati coach-hoz fordulni vagy életmódváltás miatt tanácsokat kérni talán sokak számára még mindig szokatlan vagy egyenesen luxus. 

Boldogan élni nem luxus, végül is a boldogsághoz nem kell sok: egy szerető társ, jól működő emberi kapcsolatok, elismert munka, megfelelő életkörülmények. A legtöbb ember úgy érzi, mindez jár neki, alanyi jogon. Úgy, hogy nem kell tenni érte semmit.

Szükségünk van arra, hogy szeressenek és elismerjenek minket. Nem baj, ha nem tudunk mindenkinek megfelelni, elég, ha azzal a néhány emberrel, aki fontos számunkra, szeretetteljes és támogató viszonyt tudunk kialakítani.

Az a jó, ha mindenkit szeret valaki. Az a jó, ha tudjuk, azt szerethetjük, aki igazán hozzánk való. Az a jó, ha tudjuk, a boldogság, ha már megtaláltuk, hosszú távon is megtartható.

Van, ami magától megadatik, van, amiért meg kell dolgozni. A Társkereső Coach ez utóbbihoz nyújt segítséget.

 

Vélemények

Kedves Ildikó!

Megfogadtam tanácsait és haladok ezek megvalósításával. Követem a stratégiát :), amit összeállított számomra. Köszönöm a segítségét!

Andrea

Kedves Ildikó!

Köszönöm a tegnapi beszélgetést. Jó volt, hogy olyan légkört teremtett, amiben végig nyitott tudtam maradni. Az a sok dolog pedig, amiről beszéltünk, folyamatosan jár bennem..., tudom, hogy szükséges, hogy továbblépjek... A...

Kedves Ildikó!

A beszélgetésünk óta hirtelen sok mindent történt ... :). Megismerkedtem valakivel, de még nem szeretném elkiabálni... Megpróbálok dolgozni magamon, tudom, hogy vannak még bennem akadályok, remélem, sikerülni fog.

...

Kedves Ildikó!

Köszönöm szépen a tanácsokat, meg fogom fogadni, vagyis dolgozni fogok az ügyön :)! Hasznosnak éreztem a beszélgetést, már csak azért is, mert már sok minden megfogalmazódott bennem is korábban, és most megerősítést...