Fitten, frissen, vidáman :)!

Így minden bizonnyal könnyebben megy a társkeresés is. De ha már párkapcsolatban élünk, párunk is bizonyára örülni fog, ha mindig frissnek, fittnek és vidámnak lát majd minket. De mit tehetünk azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és párunknak is örömet szerezzünk ezzel?

Társkereső Coach - Társkeresés, Párkapcsolat, Életmód

 

"Mens sana in corpore sano"

Életmód Tanácsadó

Miben tudok segíteni?

A megelőzésben. (...)

Mens sana in corpore sano. - Ép testben ép lélek.

Társkereső Coach - Társkeresés, Párkapcsolat, Életmód

Vélemények

Kedves Ildikó!

Megfogadtam tanácsait és haladok ezek megvalósításával. Követem a stratégiát :), amit összeállított számomra. Köszönöm a segítségét!

András

Kedves Ildikó!

Köszönöm a tegnapi beszélgetést. Jó volt, hogy olyan légkört teremtett, amiben végig nyitott tudtam maradni. Az a sok dolog pedig, amiről beszéltünk, folyamatosan jár bennem..., tudom, hogy szükséges, hogy továbblépjek... A...

Kedves Ildikó!

A beszélgetésünk óta hirtelen sok mindent történt ... :). Megismerkedtem valakivel, de még nem szeretném elkiabálni... Megpróbálok dolgozni magamon, tudom, hogy vannak még bennem akadályok, remélem, sikerülni fog.

...

Kedves Ildikó!

Köszönöm szépen a tanácsokat, meg fogom fogadni, vagyis dolgozni fogok az ügyön :)! Hasznosnak éreztem a beszélgetést, már csak azért is, mert már sok minden megfogalmazódott bennem is korábban, és most megerősítést...