Miért érdemes elmenni párkapcsolati tanácsadóhoz?

Mert egy szakember kívülállóként lát minket és elfogultság nélkül tud segítséget nyújtani. Mert egy párkapcsolati tanácsadótól megtanulhatunk olyan kommunikációs és konfliktuskezelési technikákat, amelyek segítségével könnyebben meg tudjuk oldani problémáinkat a párunkkal. Ha boldog párkapcsolatban élünk, életünk más területein is sikeresebbek lehetünk.

Társkereso Coach - Társkeresés, Párkapcsolat, Életmód

 

"Ahová te mégy, oda megyek én is." Ruth 1,16

Párkapcsolati Tanácsadó

A párkapcsolati tanácsadás témakörei:

  • Hogyan kommunikáljunk jól a párunkkal?
  • Mit tegyünk, hogy társunk érezze, hogy szeretjük őt?
  • Hogyan kezeljük a párunkkal a konfliktusainkat?
  • Hogyan tudunk berögzült, rossz szokásainkon változtatni?
  • Mit tegyünk, hogy a kapcsolatunk igazán jól működjön?

Társkereső Coach - Társkeresés, Párkapcsolat, Életmód

Vélemények

Kedves Ildikó!

Megfogadtam tanácsait és haladok ezek megvalósításával. Követem a stratégiát :), amit összeállított számomra. Köszönöm a segítségét!

András

Kedves Ildikó!

Köszönöm a tegnapi beszélgetést. Jó volt, hogy olyan légkört teremtett, amiben végig nyitott tudtam maradni. Az a sok dolog pedig, amiről beszéltünk, folyamatosan jár bennem..., tudom, hogy szükséges, hogy továbblépjek... A...

Kedves Ildikó!

A beszélgetésünk óta hirtelen sok mindent történt ... :). Megismerkedtem valakivel, de még nem szeretném elkiabálni... Megpróbálok dolgozni magamon, tudom, hogy vannak még bennem akadályok, remélem, sikerülni fog.

...

Kedves Ildikó!

Köszönöm szépen a tanácsokat, meg fogom fogadni, vagyis dolgozni fogok az ügyön :)! Hasznosnak éreztem a beszélgetést, már csak azért is, mert már sok minden megfogalmazódott bennem is korábban, és most megerősítést...